Blog

14 september 2021

Hallo lieve katten en hondenliefhebbers!

Eindelijk even tijd voor een eerste blog. Een beetje onwennig, dat wel. Want ik ben niet zo van het over mezelf praten.

Maar ik heb me laten vertellen dat mensen het leuk vinden om te lezen hoe het gaat met de onderneming.

Kort gezegd: het gaat prima. Kan natuurlijk altijd beter, maar ik mag niet klagen als startende onderneming. Ik heb al aardig wat katten mogen knippen en omdat ik ook bijna klaar ben met de opleiding tot hondentrimmer ga ik binnenkort uitbreiden naar deze pluizige viervoeters. U kunt dan ook bij mij terecht voor het knippen, scheren, wassen enzovoorts van uw hond.

Bovendien heb ik besloten om de kattencoiffeur bij u thuis te gaan brengen. Vanwege de aanhoudende vraag van klanten rij ik dus vanaf heden gewoon naar u toe en kom uw huisdier bij u voor de deur behandelen. Nog niet voor de honden, daarvoor moet ik eerst een wasplaats in de bus hebben, maar al wel voor katten. Dus twijfel niet langer en neem contact met me op voor een afspraak.

Verder heb ik op facebook een groep aangemaakt waar ik klanten nog sneller op de hoogte kan houden van de laatste nieuwtjes.

Deze groep kunt u vinden op https://www.facebook.com/De-kattencoiffeur-142816794577074/

Ik zou het leuk vinden als u even langskomt en een berichtje achterlaat. En word meteen ook lid, dan blijft u altijd op de hoogte van hoe het gaat met de Kattencoiffeur. Zoals wanneer ik zal starten met het behandelen van honden. Alvast bedankt!

Groeten en tot snel!

De kattencoiffeur.